Tällä sivulla voit liittyä Kangasniemen Kalskeen jäseneksi, tai päivittää jäsentietosi.

Jäsenhakemusta tai -tietojen päivitystä varten, valitse  ensin haluamasi vaihtoehto vihreistä valinnoista täytä sitten kentät (pakolliset merkattu punaisella) huolella ja paina "Lähetä viesti"-nappulaa. 
Jos mahdollista, niin täytä sähköpostiosoitteesi. Saat tällöin kuittauksen s-postiisi viestin perilletulosta. Ensimmäisen jäsenmaksun saat myös pian sähköpostissa.
Mikäli kuittausta tai jäsenmaksua ei kahden viikon sisällä kuulu, uusi silloin liittymisesi. Se ei syystä tai toisesta ole tullut perille.

Jäsentietojen päivitys
Aikuisjäsen 15 €
Nuoriso jäsen,alle 18 v. 10 €
Perhe jäsen 30 € sisältää puolison ja kaikki alle 18v lapset. (täytä myös muiden perhejäsenten tiedot kohtaan "lisätietoja")
Ainaisjäsen 225 €

Sukunimi:        
Etunimet:
       
Lähiosoite:         
Posti N:o:                    
Postitoimipaikka:
Puh.:           
GSM:            
Syntymäaika:    
[pp.kk.vvvv]          
Sähköposti:      


Lisätietoja (esim. maksuun kuuluvien perhejäsenten nimet ja syntymäajat)   

HUOM!
MUISTATHAN HOITAA JÄSENYYTESI KUNTOON JA MAKSAA JÄSENMAKSUSI AJOISSA ENNEN KUIN SUUNTAAT KISAKOITOKSIIN.  KILPAILLESSASI KANSALLISISSA, ALUEMESTARUUS- JA SITÄ YLEMMISSÄ ARVOKILPAILUISSA, TULEE SINUN OLLA JÄSEN SLU:N HYVÄKSYMÄSSÄ URHEILUSEURASSA SEKÄ HANKKIA KILPAILULISENSSI, JONKA MYÖTÄ SUORITUKSESI HUOMIOIDAAN LAJIN RANKING-LISTALLA. VAKUUTUKSEN SISÄLTÄVÄ LISENSSI TURVAA MYÖS TAPATURMAN VARALTA KILPAILUISSA, HARJOITUKSISSA JA KISAMATKOILLA.  
ASIASTA VOIT TIEDUSTELLA LÄHEMMIN ESIM. LAJIJAOSTOJEN PUHEENJOHTAJILTA.